Categories
Congress Posao HR

8. HR Summit

U organizaciji portala www.posao.hr ovogodišnji HR Summit na temu “Upravljanje učinkom do ostvarenja strateških ciljeva” okupio je više od 150 sudionika te je tako postao najveće okupljanje struke upravljanja ljudskim resursima. 8. HR Summit se održao pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i uz stručno partnerstvo Europske udruge za upravljanje ljudima (EAPM).

[line]
8. HR Summit službeno je otvorio direktor posao.hr g. Saša Jurković, nakon čega su se sudionicima obratili stručni predavači koji su prenijeli svoja iskustva i prakse na temu upravljanja učinkom. Teorijska znanja i istraživanja prenijeli su Dr. sc. Danica Bakotić sa Ekonomskog fakulteta u Splitu, Mirna Koričan Lajtman sa Zagrebačke škole ekonomije i managementa i Prof. dr. sc. Darko Tipurić sa Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a iskustva i znanja iz prakse prenijeli su stručnjaci iz upravljanja ljudskim resursima: Ana Jožinec iz Francka, Breda Ivanović iz PricewaterhouseCoopersa, Snježana Polić Šušnja iz Megatrend poslovna rješenja, Jadranka Delač Hrupelj iz Creative, Igor Pureta iz Grawe Hrvatska, Igor Leben iz Le Meridien Lav hotela, Hrvoje Klapan iz Microsoft Hrvatska te Boris Vukić iz Adizesa.
[line]
Mihaela Smadilo iz IBM Hrvatska najbolja je HR menadžerica godine
[image type=”none” float=”none” src=”http://arthill.eu/wp-content/uploads/2015/05/dobitnica.jpg” alt=”Dobitnica nagrade Prometej: Mihaela Smadilo iz tvrtke IBM Hrvatska” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover”]

Prvi dan konferencije završio je svečanom dodjelom nagrade Prometej koja se po sedmi put dodijelila najboljem hrvatskom HR Menadžeru. Ocjenjivački odbor nagradu je dodijelio gospođi Mihaeli Smadilo iz tvrtke IBM Hrvatska prepoznavši njezino prošlogodišnje djelovanje.