Categories
Ana Rucner Eurosong

Ana Rucner i BIH tim predstavili pjesmu za Eurosong 2016.

Kombinacija dueta Dalal Midhat Talakić i Fuada Backovića Deena, reperski stihovi Jasmina Fazlića Jale i pratnja violončelistice Ane Rucner braniti će boje Bosne i Hercegovine na ovogodišnjem Eurosongu, koji će se održati u Stockhlomu sredinom svibnja.

U petak, 19. veljače, četvorka je u prekrasnoj sarajevskoj Vijećnici predstavila natjecateljsku BIH pjesmu naziva “Ljubav je”. Pred gledateljima BHT1 i pred slušateljima BH Radija 1 predstavljeno je ovo djelo sarajevskog producenta Almira Ajanovića, koje će se na Eurosongu pjevati na bosanskom jeziku, a za međunarodnu publiku priprema se i engleska verzija.

Naša violončelistica dala je poseban “štih” pjesmi, a posebno ju se dojmio timski rad na ovoj pjesmi. “Obično nastupam kao solistica pa mi je ova vrsta suradnje potpuno novo iskustvo no sjajna smo ekipa, pjesma je vrlo pjevna i nadamo se što boljem plasmanu”, rekla je hrvatska glazbenica.

Hoće li “Ljubav je” osvojiti publiku i žiri vidjet ćemo 10. svibnja odnosno u finalnoj večeri, 14.svibnja, a hoće li vas osvojiti provjerite sami: