Categories
Featured Story

BILI SMO DIO ZABAVNOG INTER CARS MOTO TOUR-A 2016.

Eventi koji miješaju posao i zabavu uvijek su nam najdraži. Jedan od tih bio je moto susret u kojem smo opet uspješno surađivali s tvrtkom Inter Cars.

4 lokacije u 6 dana, a domaćini su Poljska, Slovačka, Mađarska i Hrvatska. Tako se ukratko može opisati Inter Cars Moto Tour 2016. koji je krenuo 02.08.2016. kada su motoristi iz sjevernih zemalja i Poljske krenuli u mjesto Kluszkowce u kamp te tamo imali cjelodnevni i noćni program u organizaciji kolega iz Poljske. Sljedeće jutro se krenuli su u Slovačku, u mjesto Mošovce te idući dan na jezero Velence u Mađarskoj.

05. kolovoza našli su se u Hrvatskoj, u društvu nas i naše organizacije.

 

Završni dio moto susreta organizirao je Inter Cars Hrvatska uz malu pomoć Art hilla u Šibeniku u trajanju od 05.08 do 07.08.2016. na dvije lokacije u Šibeniku. Glavna lokacija bila je bivša vojarna Bribirskih knezova (sadašnji kamp), gdje je glavni zabavni program smislio Art hill, a to onda znači samo jedno – dobar glazbeni program uz DJ-a, animatorice (koje su se zahvaljujući spretnim motoristima našle u bazenu) i sve ostalo što je potrebno da se Moto susret završi sa stilom.