Categories
Breaking News Miguel Concha

Čileanac s Trešnjevke: Miguel je naš vlastiti Micheal Jackson

[su_quote cite=”Miguel Concha Carrasco (37)”]Prodao sam sve što sam imao, kuću, automobil pa čak i namještaj kako bih se preselio u Francusku i radio kao Jacksonov imitator, rekao je Čileanac.[/su_quote]

Zadnjim novcima kupio sam karte za pjevačev koncert u Londonu, ali je on umro, ispričao je Miguel.

On je imitator pokojnog glazbenika, a u hrvatski show ‘Supertalent’ prijavio se jer želi naći posao u Hrvatskoj.

– Plesom sam se počeo baviti s pet godina kad sam kupio Jacksonov album ‘Thriller’. Bio sam klinac, a već sam znao da će mi Michael promijeniti život. Gledao sam ga na televiziji i učio plesati kao on, a onda sam dobio ponudu života i postao sam službeni imitator pjevača za Latinsku Ameriku – rekao je Miguel.

Za svaki nastup priprema se po nekoliko sati kako bi bio što sličniji kralju popa. Pažljivo bira odjeću u kakvoj je nastupao Jackson pa je spreman iskeširati i po nekoliko tisuća kuna za sako ili jaknu ukrašenu šljokicama kakvu je nosio pjevač. Za koncerte se šminka po uzoru na pokojnog pjevača. Nakon Jacksonove smrti tjednima je bio u depresiji. Oporavio se na putovanju po Španjolskoj, na kojem je upoznao Hrvaticu, zbog koje je došao u Zagreb.

– Zaljubio sam se u nju i odmah sam odlučio doći ovdje. Premda smo ona i ja brzo prekinuli, odlučio sam ostati u Hrvatskoj – kaže Miguel, koji je u Čileu ostavio sina Miguela Juniora (19). Plesač ga želi dovesti na ljetovanje na jadransku obalu, a pokazat će mu i stan na zagrebačkoj Trešnjevci u kojem živi.

 

– Moj sin je student strojarstva i jako mi nedostaje. Razdvojeni smo već godinama, ali smo ostali bliski. On ‘Supertalent’ prati na internetu i veseli se mojem nastupu. Često mu šaljem snimke svojih nastupa koje pokazuje prijateljima – rekao je latino zavodnik, koji je omiljen među kumicama na Trešnjevačkom placu.

– Bakice su me brzo zavoljele te mi daju popust na sir i vrhnje te jaja, a ja sam naučio nekoliko riječi hrvatskog da se možemo lakše sporazumjeti – rekao je Miguel koji je kao imitator pop pjevača nastupao i u zagrebačkim klubovima.

Source: Čileanac s Trešnjevke: Miguel je naš vlastiti Micheal Jackson | 24sata