Categories
Ivan Jelić

EthnoRemake by Ivan Jelić oduševio Kutinčane

Nakon rasprodane male dvorane Lisinski, Ivan Jelić je sa svojim projektom EthnoRemake nastavio nizati impresivne nastupe. Tako je 13.12.2016. u sklopu programa “Zimska čarolija” u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Kutini ispunio kino dvoranu do posljednjeg mjesta.

Maestralnim interpretacijama tradicionalnih etno melodija s područja jugoistočne Europe oduševio je sve Kutinčane koji do sada nisu imali prilike uživati u ovoj izvedbi vrhunskih glazbenika. Kao i na svakom EthnoRemakeu pa tako i u Kutini, Ivan je uz svoje goste izveo raznolik repertoar isprepleten tradicionalnim pjesama Makedonije, Bosne i Hercegovine te pjesama iz različitih krajeva Lijepe naše.

Dokaz Ivanove kvalitete i cijelog projekta općenito je kontinuirana suradnja sa svjetski poznatim glazbenicima. Tako su mu se na sceni i ovaj put pridružili broji glazbenici poput naše operne dive Sandre Bagarić, svjetski poznati virtuoz na lutnji Edin Karamazov te sisačka ženska klapa Kolapjanke. Posebna gošća cijelog projekta bila je mlada i iznimno talentirana kutinska pjevačica Inga Potnar koja je izmamila ovacije publike svojim vokalnim interpretacijama.

Ravnateljica POU Kutina Jasminka Molnar zahvalila se izvođačima, posjetiteljima i svim sponzorima na divnoj večeri za koju smo sigurni da će Kutina još dugo pamtiti.

[g-slider gid=”14049″ width=”100%” height=”55%”]