Categories
Featured Story

LAY – Z HUMANITARNA NOĆ S ANOM RUCNER

Art hill s našom umjetnicom Anom Rucner sudjelovao je na najprestižnijem partiju sezone “LAY-Z NIGHT”, 08. srpnja na novootovorenoj plaži opatijskog hotela Royal.

Osim ekskluzivnosti i poznatih postetitelja, dodatna nota ovoj jedinstvenoj večeri pod zvijezdama od samog početka je to što je humanitarnog karaktera te se iz godine u godine donira novac od lokalnih poduzetnika i brojnih gostiju.

Uz atraktivnu Anu Rucner, goste su zabavljali Super Cover Band te senzacionalni Budoar Creatures & Dance Performance uz glazbenu Blackmusic selekciju DJ Yusuf-a iz Njemačke te Dj Ved Lemar-a, člana poznatog party brenda R’n’B Exclusive.
[x_line]

[instagram-feed type=hashtag hashtag=”#arthilllayz” num=4 cols=4 showcaption=false showlikes=false likescolor=#002e5b buttoncolor=#002e5b buttontextcolor=#fde428 showfollow=true showheader=false showbutton=false hovercolor=#002e5b hovertextcolor=#fde428 hoverdisplay=”icon, likes, instagram” ]

[x_line]
Za organizaciju događaja zaduženi su LAY-Z-a i Balance Entertainment Studio i Milenij Hoteli.

LAY-Z je hrvatska tvrtka i brand čiji je glavni proizvod specifična vreća za sjedenje koja je uvelike doprinijela krajnjem i jedinstvenom izgledu brojnih plaža i ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske i Jadrana. Osim ove specifične vreće, LAY-Z se pobrinuo i za niz drugih personaliziranih detalja koji su integrirani u LAY-Z Royal Night, na kojem su se pored spektakularnog eventa održao i sajam u Hotelu Royal.