Categories
Event

Michael Jackson je živ! I to u Hrvatskoj!

Miguel Concha je Čileanac koji osim što je apsolutno lud za Michaelom Jacksonom, voli i Hrvatsku. Radi se o čovjeku koji nevjerojatno nalikuje slavnom pjevaču, a osim što ga sjajno imitira, posjeduje i kopije svih njegovih kostima. Osvojio je brojne nagrade na natjecanjima imitatora, a njegove su vještine pogledali uživo, no i putem malih ekrana, milijuni gledatelja diljem svijeta.

 

I upravo on već je mjesecima u Zagrebu- nešto zahvaljujući bivšoj ljubavi, nešto zahvaljujući Art hillu i sve češćim gažama. Evo kako Miguel objašnjava svoj dolazak i ostanak: ‘Došao sam ovdje naglo. Ne zato što mi se svidjelo ili što sam znao nešto o Hrvatskoj. Bila je to sudbina. Ljubavna priča. Upoznao sam curu iz Zagreba preko interneta, dopisivali smo se četiri godine. Prvo je ona došla u Španjolsku, a onda sam ja došao u Zagreb.’

U Zagreb se zaljubio čim je vidio koliko zapravo Zagrepčani vole njega. Green Gold klub, Močvara, Metropolis, Super super- samo su neki od klubova na čijim je pozornicama pokazao da je Michael Jackson reinkarniran.

U showu “Legenda se nastavlja” očekuje vas atraktivna video produkcija, a uz imitatora nastupaju i brojni plesači i glazbenici. Izvode najveće hitove poput Billie Jean, Man in the Mirror, Beat It, Black or White, Smooth Criminal i brojne druge.

Koliko je Miguel očarao sve u našoj domovini govori činjenica da se snima dokumentarac o njegovom životu i ljubavi prema kralju popa, a više o našem umjetniku pročitajte u tekstu Tportala.