Categories
Event Ivan Jelić Sevdah

Nakon otvaranja programa #SevdahuSofri, spremni smo za drugi uz iznenađenja

Probijen je led programa #SevdahuSofri!

Već dva dana ranije u Sofri Point se tražilo mjesto više što je najbolji pokazatelj koliko je Zagrebu trebao ovakav program. Prepun bosanski restoran na prve taktove sevdaha ostao je zadivljen predivnim tenorom Ivana Jelića, a dobra zabava uz ukusnu hranu potrajala je do ponoći.

“Tebi majko misli lete”, “Đelem,đelem”, “Ne klepeči nanulama”, “Šta će mi život bez tebe draga”, samo su dio pjesama koje su svakog posjetitelja restorana u shopping centru Point dirnule u srce.

Ako je sudeći po prvom Sevdahu u Sofri Point, Zagreb je dobio odličan program četvrtkom koji će postati nezaobilazan događaj svih onih željnih dobre hrane i odličnih sevdalinki.

“Presretan sam da su Zagrepčani prepoznali ideju i napunili restoran. Za mene kao izvođača nema boljeg poticaja da dam srce i dušu publici.”, kazao je Ivan Jelić nakon koncerta dodavši da će goste u sljedećim koncertima čekati i mala slatka iznenađenja.

Ta mala, slatka iznenađenja čekaju vas već ovaj četvrtak, 11. veljače od 20 sati u najluksuznijoj Sofri do sad – Sofri Point.