Categories
Miguel Concha Supertalent

NIJE UŠAO U FINALE, ALI JE U SRCA ŽIRIJA, PUBLIKE I GLEDATELJA

Supertalent je dobio prve finaliste četvrte sezone najpopularnijeg showa na svijetu – simpatične breakdancere Malce i Lanu Kovačić i njenu kujicu Vicky.

Iako naš umjetnik i veliki imitator Michaela Jacksona, Miguel Concha neće biti dio finalne večeri Supertalenta, razloga za slavlje ipak ima. On je priredio pravi plesni spektakl i osvojio i žiri i publiku u studiju. Imitator Michaela Jacksona oduševio je još jače i bolje nego na audiciji.

Miguel je uvjerljivo skinuo plesne pokrete kralja popa uz pomoć plesača Igora Barberića, a plesali su na popularne hitove Thriller i 2 Bad.

“Pripremio sam nešto posebno za publiku”, rekao je Miguel i dao sve od sebe da publiku ostavi u uvjerenju kako je Michael Jackson još uvijek s nama. “Ono što me se posebno dojmilo je to što Miguel nastupa kao imitator, a ovo je daleko iznad imitacije”, rekla je Martina i dodala da rijetko kada ne primijeti Barberićeve plesače, ali ovaj put Miguel je u potpunosti ukrao show!

I doista je tako! Miguel umjetničkog imena Mickel gdje god dođe osvaja srca i simpatije i stoga njega i dalje čekaju brojni nastupi i eventi, a mi se tome jako veselimo.