Categories
Ana Rucner Event

Novi album Ane Rucner – Vječne uspavanke

U novootvorenom zagrebačkom lounge baru Witness, u samom centru Zagreba, predstavljen je novi albumn Ane Rucner “Vječne uspavanke” u izdanju Croatia Recordsa. Predstavljanju izdanja nazočile su brojne poznate javne osobe i Anine kolege: Bojana Gregorić, Goran Karan, Jakov Sedlar, Kristijan Rahimovski, Vlado Kalember, Snježana Dujmić, Ivana Marić, Sead Zele Lipovača, Jurica Pađen te mnogi drugi koji su na ovo veselo druženje poveli i svoje najmlađe koji su na poklon dobili prirodne Lupo sokove i Bivita žitarice, sponzora cijele promocije.
Upravo najmlađima je posvećeno Anino drugo dječje instrumentalno izdanje na kojem se nalaze uspavanke nekoliko svjetski poznatih skladatelja. Svakako najpoznatija među njima je i “Twinkle, Twinkle Little Star” koja je nadahnula i samog Mozarta na skladanje nekoliko varijacija, a upravo je ta uspavanka bila Anin odabir za prvi video spot koje su uzvanici također imali prigodu vidjeti.
Redatelj spota Mario Godič i Cinematix napravili su iznimno nježan i dirljiv spot u kojem uz Anu sudjeluje i četverto mališana njene dobre prijateljice. Predstavljanju ovog posebnog izdanja nazočila je i njemačka spisateljica Roswitha Moralić koja je specijalno za ovu priliku došla iz Njemačke, a okupljenima je pročitala jedan ulomak iz svoje bajke.