Categories
Event

#SevdahuSofri uz Ivana Jelića

Suradnja agencije Art hill i restorana Sofra Point rezultirala je odličnim programom zbog kojeg četvrtak u Zagrebu više neće biti isti!

Naime, od 04. veljače, u Sofri Point kreće novi program četvrtkom #SevdahuSofri!

 

Svojim glasom osvojio je sve one koji su ga imali priliku čuti kako pjeva, a osvojiti će i vas, svaki četvrtak uz ukusnu hranu i odličan ambijent. Radi se o Ivanu Jeliću, tenoru koji ostavlja bez teksta i koji će svaki četvrtak svojim sevdahom napuniti bosanski restoran u Shopping centru Point kao što je punio i koncertne dvorane.

Ivan Jelić kroz svoj glazbeni opus želi staronarodnim pjesmama dati novi sjaj uz vrhunsku interpretaciju te ih prilagoditi svom načinu shvaćanja glazbe.

Iako se radi o mladom glazbeniku, više nego odličan pokazatelj njegove kvalitete svakako je i suradnja sa svjetski poznatim virtuozom na lutnji, Edinom Karamazovim koji je s Jelićem svirao nekoliko pjesama predstavljanju Ethno Remakea u Zenici. U lipnju 2015. napunio je Malu dvoranu K.D. Lisinski, a samo pet mjeseci kasnije uz Nedžada Salkovića, Enesa Begovića, Merimu Njegomir,Azru Husarkić, Seju Pitića, Reufa Fekovića, Ante Prkaćina i Ibru Bublin Veliku dvoranu.

 

Da sve ne bi ostalo “samo” na glazbi i hrani, osmislili smo nagradnu igru s fotografijama u glavnoj ulozi. Svaki posjetitelj programa #SevdahuSofri uživati će u vrhunskoj hrani, dobro se zabaviti, fotkati i objavljati fotke na Facebook eventu #SevdahuSofri. Jednom mjesečno slika s najviše likeova osvaja večeru za dvoje u restoranu Sofra Point, najluksuznijoj Sofri do sad, a ako i vi želite biti dio dobre bosanske zabave požurite i putem obrasca: Rezervacije za #SevdahuSofri rezervirajte svoje mjesto u restoranu Sofra Point.