Categories
Miguel Concha

Službeni imitator Michael Jacksona osvojio varaždinsku publiku i medije

Miguel Concha, službeni imitator Michael Jacksona prema izboru Sony Musica, ostavlja bez daha sve i svakoga, gdje god da se pojavi. Tako je bilo i u Varaždinu.

Maraschino bar Varaždin, u sklopu TTS Sport Centra, 13. veljače, otvorio je svoja vrata brojnim posjetiteljima, nakon preuređenja. Tom smo prigodom pripremili poseban program – prisutne je zabavljao izvođač kojeg službeno zastupamo – najbolji svjetski imitator Michael Jacksona.

Kako je izgledao program i kako je bilo provjerite na našem Facebook albumu.

 

Zabavljač umjetničkog imena Mickel Jackson odmah je privukao lokalne medije, kojima je otkrio da mu je najveća nagrada za njegov trud do sada bila odluka magazina Rolling Stone i Sony Musica prema kojoj je upravo on izabran za najboljeg imitatora Michaela Jacksona u svijetu.

Naime, osim savršeno razrađene koreografije koju uvježbava svaki dan gotovo od kad zna za sebe, Miguel se može pohvaliti i vokalnim sposobnostima gotovo identičnima pokojnom kralju popa, barem tako kažu u Sony Musicu. Nakon pokorenog Čilea i Južne Amerike, Miguel je doselio u Europu, prvotno u Francusku…- “Već tri godine živim u Hrvatskoj. Zaljubio sam se u ljepote ove zemlje i u život u njoj” – kazao je u intervjuu za Varaždinski.hr.

 

Ovim je nastupom privukao varaždinske medije no njegov talent i sličnost originalu prepoznali su i na nacionalnoj razini pa će se uskoro pojaviti i u dokumentarnom filmu HRT-a.